Рускините са изгубили чара си?

Рускините са изгубили чара си?
Около 95% от жените в Русия имат основни познания за секса, но много от тях не умеят да съблазняват мъжете с поглед и интонация, смята руският сексолог Евгений Колгавчук. Снимка: citynews.com
A A+ A++ A

Около 95% от жените в Русия имат основни познания за секса, но много от тях не умеят да съблазняват мъжете с поглед и интонация, смята руският сексолог Евгений Колгавчук.

„Съвременните млади жени може да са запознати дори с отклоняващи се форми на полово поведение като фетишизъм или садомазохизъм, но някои от тях нямат навик за изящно съблазняване с помощта на поглед, интонация, игривост“, заяви пред РИА „Новости“ Колгавчук, който е член на Руското научно дружество по сексология, във връзка с предстоящия Международен ден на жената – 8 март.

Според него сексуалното поведение на жените все по-често става много експресивно. По думите му приблизително 95% от рускините имат най-елементарните и необходими знания за секса, като по правило по-образованите са по-добре информирани за половите взаимоотношения.

„В някои случаи обаче прекомерните знания и активност по креватните въпроси могат дори да отблъснат мъжете, тъй като мнозина от тях искат самите те да преподават, да очароват и съблазняват“, отбелязва Колгавчук.

#сексолог #рускини #Русия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"