Промени в БСП ще има, но не резки

Промени в БСП ще има, но не резки
По думите му драстичните промени в партиите са като „резките маневри на пътя – по-вероятно е да предизвикат катастрофа“. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Избран съм за лидер, не за магьосник. Промени в БСП ще има, но не резки. Това каза новоизбраният лидер на БСП и председател на парламента Михаил Миков в интервю за „24 часа“.

По думите му драстичните промени в партиите са като „резките маневри на пътя - по-вероятно е да предизвикат катастрофа“. Миков обяви, че БСП е постоянно, но плавно променяща се партия и затова през тези 25 г. тя е останала голямата политическа сила, с която всеки се съобразява.

„Промени ще има, но не под натиска на медиите или на едни или други играчи, които искат да имат своето влияние в ръководството на партията“, категоричен беше новият лидер на БСП.

На въпрос как е успял да убеди Бойко Борисов да се откаже от актуализацията на бюджета Миков отговори, че са водили откровен разговор с аргументи и той е чул тези аргументи.

„Коалиция за България“ зае принципна позиция заради недостатъчно разписване от страна на правителството за какво ще се харчат тези средства. Защото най-малкото е подозрително да се прави такава сериозна корекция, при положение че към мотивите, с които тя се предлага от правителството, е записано, че може да се мине и без нея“, заяви Миков.

Новоизбраният лидер на БСП обяви, че е възможно БСП да има такъв резултат, че никой да не може да постигне управление без нея.

#Михаил Миков #промени #БСП #оставка #лидер #актуализация #бюджет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"