Кейт Мос се появи пияна на турско летище

Кейт Мос се появи пияна на турско летище
Кейт Мос предизвика нов скандал с любовта си към алкохола. Снимки: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Кейт Мос е известна с репутацията си на лошо момиче, което в миналото имаше проблеми с наркотиците. Изглежда обаче, моделът не се е лишила от консумацията на алкохол, и то в големи количества. Поредният скандал около британката се заформил в понеделник (28.07.).

40-годишната Кейт се появила на летището в Бодрум в нетрезво състояние, след като приключила своята почивка в турския курорт. Супермоделът предизвикала огромна опашка от пътници, чакащи да се качат на полет за Лондон, защото била забравила бордната си карта.

Очевидец сподели пред MailOnline: „Общото мнение бе, че тя не е имала билет, но след разговор с мениджъра тя успя да се качи на борда. Беше доста очевидно, че Кейт е пияна – тя говореше на висок глас и не изглеждаше притеснена, че ще бъде забелязана“.

Полетът от Турция до Англия бил с 2 часа и 21 минути закъснение. Това обаче ни най-малко не притеснило Мос, която през цялото време си говорила с хората наоколо.

По случая един от пътниците написа в Twitter: „Току-що излетях с много пияната Кейт Мос“. Друга пътничка също не пропусна да сподели в социалната мрежа новина, свързана с британския модел. Амелия публикува: „Видях Кейт Мос пияна на летището“.

#Кейт Мос #Лондон #Англия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »