СДВР е вече с нов шеф

СДВР е вече с нов шеф
Маринов е новият директор на СДВР. Снимка: pressadaily.bg
A A+ A++ A

Младен Маринов е новият директор на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР), съобщиха от МВР. Той заема мястото на Ивайло Спиридонов, който е повишен на поста заместник-директор на ГД "Криминална полиция". Спиридонов поема и длъжността директор на Дирекция "Криминална полиция" в главната дирекция. Назначаването му е станало със заповед на министъра на вътрешните работи в оставка Цветлин Йовчев.

Досега Младен Маринов беше заместник-директор на столичната дирекция. В петък те бяха представени пред състава от главния секретар на МВР Светлозар Лазаров.

Ивайло Спиридонов е роден на 15 ноември 1967 г. в София. Завършил е ВВТУ "Тодор Каблешков" в София. Започва работа в МВР през 1993 г., когато е назначен на офицерска длъжност в сектор "Криминална полиция" в Девето РУП-СДВР. В професионалната си кариера е преминал през длъжностите разузнавач в сектор "Криминална полиция" в Девето РУП-СДВР; инспектор в сектор "Престъпления срещу личността" - СДВР; началник сектор "Престъпления срещу личността" - СДВР; началник отдел "Противодействие на криминалната престъпност" - СДВР; заместник-директор на СДВР. На 6 юни 2013 г. е временно назначен на длъжност директор на СДВР.

Спиридонов има курсове и специализации в Международна правоприлагаща академия - ILEA в Будапеща, Унгария и в Розуел, САЩ (2004 г.).

Младен Маринов е роден е на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е Академията на МВР през 1991 г., магистърска степен - през 1997 г. През 2005 г. е завършил право в УНСС. На работа в МВР е от 1991 г. През 1997 г. е назначен на офицерска длъжност в отдел "Охранителна полиция"-СДВР. В професионалната си кариера е бил полицай в направление "Полиция"-СДВР; полицейски командир в отдел "Охранителна полиция"-СДВР; началник група в отдел "Охранителна полиция" - СДВР; началник сектор в отдел "Охранителна полиция" - СДВР; заместник-началник и началник на отдел "Охранителна полиция"-СДВР. От юни 2013 г. заема длъжността заместник-директор на СДВР.

#Младен Маринов #СДВР #Цветлин Йовчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"