Пада още един мит: Всеки трети мъж имитира оргазъм

Пада още един мит: Всеки трети мъж имитира оргазъм
A A+ A++ A

Учени от Харвардския университет (Harvard.edu) разбиха на пух и прах един мит - че само жените могат да имитират оргазъм. Ново проучване разкрива, че всеки трети мъж е способен, и то по блестящ начин, да прави театър в спалнята.

Досега цареше мнението, че силният пол е по-честен и директен в отношенията си с нежната половинка по време на секс. Уви, това не е вярно, особено когато двойката използва презерватив. В другия случай е малко по-трудно, но не и невъзможно. И все пак – в реалността това се случва много по-често, отколкото си мислят повечето жени.

Доктор Абрахам Моргенталер твърди, че някои мъже се чувстват принудени да правят секс дори когато не са настроени да задоволят партньорката си, затова прибягват до театър.

Докато жените съвсем безцеремонно отказват секс, защото са заети или уморени, за мъжете подобен отказ е, меко казано, неприемлив. Има схващане, че те винаги са готови за секс, но това не е така, коментира списание Archives of Sexual Behavior.

Едно е сигурно – основната причина за прибягването до актьорската игра в спалнята е желанието и на двата пола да не наранят партньора.

#мъж #жена #секс #оргазъм

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници