Критиците на Станишев се обединяват около Мая Манолова

Критиците на Станишев се обединяват около Мая Манолова
A A+ A++ A

Критиците на Сергей Станишев се обединяват зад кандидатурата на Мая Манолова, коментираха участници в партийно събрание в емблематичния в червените редици клуб на ул. „Пчела“ 27 в София. Според тях енергичната зам.-шефка на парламента е получила подкрепа за председателския пост в БСП от знакови фигури в партията: Румен Овчаров, Бриго Аспарухов, Весела Лечева, Юрий Асланов, Таско Ерменков, Ангел Найденов и други видни социалисти.

„Това, което сме длъжни да направим за партията, е да я върнем на социалистите и първата крачка за това ще бъде конгресът в неделя. След това лидерско състезание БСП вече не е същата, БСП разбра, че може да бъде силна, което означава, че може да бъде побеждаваща“, заяви Манолова по време на дискусията под наслов: „Промяната е път към победата“.

Тя зададе и 10 неудобни въпроса към ръководството на БСП, между които въпросът: „На кого служеше българското правителство?“.

За поста на Сергей Станишев на конгреса следващата неделя ще се състезават още Михаил Миков, Драгомир Стойнев, Янаки Стоилов, Георги Кадиев и Корнелия Нинова.

Очакванията са изборът да бъде решен на балотаж.


#БСП #Станишев #Мая Манолова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"