Вини Джоунс в България, снима филм

Вини Джоунс в България, снима филм
Джоунс пристигна в страната, за да се присъедини към актьорския екип на филма Company оf Heroes – екранизация на едноименната компютърна игра. Снимка: WestLord.com
A A+ A++ A

Бившият футболист и звезда от филмите на Гай Ричи – „Гепи“ и „Две димящи дула“, Вини Джоунс, е в България за снимките на нов филм.

Вини Джоунс стъпи на родна земя късно в понеделник вечерта, чакаха го запалени посрещачи и фенове, съобщи Нова телевизия.

Джоунс пристигна в страната, за да се присъедини към актьорския екип на филма Company оf Heroes – екранизация на едноименната компютърна игра.

Заедно с американския актьор Том Сайзмор ще играят войници, които участват в изключително опасна мисия и, естествено, трябва да минат през куп премеждия.

Както самият Джоунс заяви, не бива да очакваме нещо по-различно от образа му във филма от това, което вече е показвал.

„Предния път дойдох, за да играя футбол със Стоичков. Сега идвам, за да участвам във филм. Забавно е как нещата в живота се променят. Филмът е хубав и е за Втората световна война“, каза бившият уелски футболист на летище София пред камерата на ТВ7.

Вини Джоунс искрено призна, че това, което знае за България, основно е свързано със Стоичков, но изрази желание при сегашното си посещение да вкуси повече от живота в страната и да я опознае малко повече.

Заради снимките на лентата се очаква цял месец над столичния квартал „Кремиковци“ да прелитат самолети, да има взривове и трупове на войници, тъй като именно „Кремиковци“ става снимачна площадка на Company оf Heroes.

Въпреки че няма актьорско образование Вини Джоунс направи впечатляваща кариера като актьор.

Извън успешните ленти на Гай Ричи, с които първо грабна вниманието на публиката, Джоунс си партнира и с Никълъс Кейдж и Анджелина Джоли в „Да изчезнеш за 60 секунди“, а впоследствие и с Джон Траволта, Хали Бери и Хю Джакман в „Парола: Риба меч“.

Първата му главна роля беше в „Гаднярът“, където игра заедно с Джейсън Стейтъм, Джейсън Флеминг и Дани Дайър.

#футболист #Гай Ричи #Вини Джоунс #България #София #Кремиковци #Втората световна война #Стоичков #футбол #Никълъс Кейдж #Анджелина Джоли #Джон Траволта #Хали Бери #Хю Джакман #Джейсън Стейтъм #Джейсън Флеминг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"