Американците отсичат: Обама не е гражданин на САЩ, а Пол Маккартни е мъртъв

Американците отсичат: Обама не е гражданин на САЩ, а Пол Маккартни е мъртъв
Снимки: БГНЕС
A A+ A++ A

По-малко от месец след като оглави списък с най-лошите държавни глави на САЩ, Барак Обама стана обект на ново опустошително проучване на Rasmussen Reports.

Данните от него показват, че 40 процента от американците допускат, че Обама (син на кенийски икономист) не е американски гражданин. Подобно впечатление имат 41 на сто от републиканците, всеки десети демократ и всеки пети безпартиен.

23 на сто от анкетираните подкрепят теорията за фалшивото гражданство на президента, 17 процента не са съвсем сигурни, а 60% я отхвърлят категорично.

Преди шест години аризонският шериф Джоузег Арпайо заяви, че актът за раждане на Обама, публикуван на сайта на Белия дом, е фалшив. Целта на изследването е да изясни доколко американците вярват на различни теории на конспирацията.

Според всеки четвърти запитан американското правителство е знаело предварително за атентата на 11 септември. Почти половината население на САЩ си мисли, че в убийството на Джон Кенеди е участвал един човек, а според 18 на сто Пол Маккартни е загинал в катастрофа през 1966 година, след което „Бийтълс“ са наели негов двойник.

И относно една от най-любимите теми на американците - НЛО: всеки пети вярва, че през 1947 г. около град Розуел, щата Ню Мексико, се е разбил извънземен космически кораб.

#държавен глава #проучване #Барак Обама #Обама #САЩ #Джон Кенеди #Пол Маккартни #НЛО

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"