Скарлет Йохансон вдига сватба с журналист през август

Скарлет Йохансон вдига сватба с журналист през август
A A+ A++ A

Скарлет Йохансон, която в момента живее във френската столица, очаква дете с партньора си - журналиста Ромен Дориак. Двамата се сгодиха през септември миналата година и ще се оженят само след четири седмици. Преди това актрисата бе женена за колегата си Раян Рейнолдс.

Не се разкриват подробности около сватбата, но изданието предполага, че тя ще бъде в родния град на булката - Ню Йорк, или в Париж.

В момента Скарлет се подготвя за премиерата на най-новия си филм „Люси“. Сценарист и режисьор е Люк Бесон, участват още Морган Фрийман, Анали Типтън и Чой Мин Сик. Премиерата в САЩ е на 25 юли.

Междувременно стана ясно, че Доменико Долче и Стефано Габана дълго време са обмисляли кой да бъде рекламно лице на новата кампания за първа линия кремообразни сенки за очи. Най-накрая изборът паднал върху Скарлет.

Въпреки че музата на модното дуо е Моника Белучи, този път те решили да заложат на друга красавица. Според тях Скарлет е „Мерилин Монро на новото време“. За снимките звездата била облечена в черна рокля на бели точки, за да прилича на истинска италианка.

#Скарлет Йохансон #Моника Белучи #сватба #Ромен Дориак #церемония

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »