Киев има спътникови снимки на мястото на изстрелване на ракетата

Киев има спътникови снимки на мястото на изстрелване на ракетата
Украйна разполага със спътникови снимки и видео на зенитна установка, свидетелстващи за доставянето на оръжия от Русия. Това обяви украинският президент Петро Порошенко, цитиран от РИА "Новости". В телефонен разговор с френския президент Франсоа Оланд По
A A+ A++ A

Украйна разполага със спътникови снимки и видео на зенитна установка, свидетелстващи за доставянето на оръжия от Русия. Това обяви украинският президент Петро Порошенко, цитиран от РИА "Новости".

В телефонен разговор с френския президент Франсоа Оланд Порошенко е казал, че има спътникови снимки от мястото на пуска на ракетата, която в четвъртък порази пътнически самолет на "Малайзия Еърлайнз". При инцидента загинаха общо 298 души.

Прихванати са телефонни разговори и други неопровержими доказателства за съпричастността на проруските опълченци за трагедията.

Украинският лидер отново обвини опълченците във възпрепятстване на разследването на самолетната катастрофа, като посочи по-специално, че те са взели бордовите самописци.

Ангела Меркел, Франсоа Оланд и Дейвид Камерън призоваха руския президент Владимир Путин да окаже натиск върху бунтовниците в Източна Украйна, за да осигурят достъп до мястото на катастрофата на малайзийския самолет, предаде АФП.

Оланд заплаши с последствия руската страна, ако Путин откаже да сътрудничи на международните експерти за разследването на катастрофата на полет MH17.

 

#ракета #изстрелване #място #снимки #Киев #Малайзийски авиолинии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници