БДЖ с допълнителни влакове от София за Бургас и Варна

БДЖ с допълнителни влакове от София за Бургас и Варна
Допълнителните влакове ще се движат във връзка с повишения интерес към пътуване между столицата и черноморските градове през летния сезон, съобщиха от БДЖ. Снимка: e-burgas.com
A A+ A++ A

Два допълнителни нощни влака, които пътуват между София и Варна през Карлово, с включени в композициите директни вагони между София и Бургас ще се движат до 10-и август 2014 година.

Допълнителните влакове ще се движат във връзка с повишения интерес към пътуване между столицата и черноморските градове през летния сезон, съобщиха от БДЖ.

Нощният бърз от София за Варна, който пътува в дните четвъртък, петък и събота, заминава от Централна гара София в 22:30 ч. и пристига във Варна в 06:39 ч.

Директните вагони от София за Бургас ще се прикачват в гара Карнобат, от този влак към композицията на нощния бърз влак от Пловдив за Бургас, който пристига в гара Бургас в 05:15 ч.

В обратното направление, нощният бърз влак № 3636 от Варна за София, който се движи в дните петък, събота и неделя, тръгва от гара Варна в 22:00 ч. и пристига в София в 05:55 ч. Директните вагони от Бургас за София се прикачват в гара Карнобат към този влак от композицията на нощния бърз влак от Бургас за Пловдив, който заминава от Бургас в 23:15 ч.

 

#БДЖ #влак #пуска #допълнителни #вагони #София #Варна #Бургас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »