НФСБ отряза Бареков, но покани партньорите му за коалиция

НФСБ отряза Бареков, но покани партньорите му за коалиция
A A+ A++ A

Националният фронт за спасение на България покани ВМРО-БНД в Патриотичен фронт, съобщиха от пресцентъра на партията. На разширено заседание на Политическия съвет, заедно с представители на ръководствата на партиите НИЕ, ГОРД, СЕК, „Целокупна България“ и сдружение „Патриот“, бяха взети две решения.

Политическият съвет на НФСБ реши да не приема отправената покана от Коалиция „България без цензура” – ВМРО-БНД – „Гергьовден” – ЗНС за съвместно участие на предстоящите национални избори на 5 октомври 2014 г.

Въпреки това националистите изразиха увереност, че в бъдещото Народно събрание в лицето на ББЦ НФСБ ще има сериозен партньор по конкретни политически цели в интерес на България и отстраняването на ДПС от властта.

НФСБ и ръководствата на партиите, обединени около Националния фронт, отправиха обаче покана към ВМРО-БНД за създаването на общ патриотичен фронт. „НФСБ приема за естествено обединението на национални избори с най-старата патриотична формация в лицето на ВМРО“, се казва още в информацията. Патриотичният фронт бил отворен също и за почтените членове на „Атака“, без нейното ръководство и парламентарната група, компрометирали патриотичната идея.

#Националният фронт за спасение на България #България без цензура #НФСБ #ББЦ #ВМРО #Патриотичен фронт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници