Задържаха мъжа, прострелял трима души в Долна баня

Задържаха мъжа, прострелял трима души в Долна баня
На криминално проявения и осъждан местен жител е наложена 72-часова мярка за задържане, повдигнато му е обвинение. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Полицаи задържаха мъжа, стрелял по трима души в Долна баня. На криминално проявения и осъждан местен жител е наложена 72-часова мярка за задържане, повдигнато му е обвинение.

58-годишният мъж е арестуван във вторник от криминалисти от ОДМВР - София и колегите им от РУП - Костенец. До ареста му се стигнало, след като предишния ден в полицията постъпил сигнал за стрелба на ул. „Бистришка“ в Долна баня.

Изпратените на място полицейските екипи установиха, че при скандал между две фамилии е използвано огнестрелно оръжие. Ранени са трима мъже.

За недопускането на разрастване на конфликта в района са изпратени допълнителни полицейски сили от Жандармерията, ОДМВР – София и близки районни полицейски управления.

На задържания е повдигнато обвинение за извършено престъпление. След изтичане на 24-часовата мярка за задържане с постановление на прокурор му е наложена мярка за неотклонение за срок от 72 часа.

#Долна Баня #души #трима #прострелял #мъжа #задържаха

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"