Риана написа в Туитър #FreePalestine

Риана написа  в Туитър #FreePalestine
A A+ A++ A

Риана предизвика силно вълнение в социалните мрежи, след като  реши да изрази в Туитър подкрепата си за Палестина в конфликта й с Израел.

Барбадоската прелест вчера написа #FreePalestine, но секунди след това реши да изтрие публикацията си. За нещастие реакцията й  не бе достатъчно бърза, тъй като

посланието бе споделено почти 70 000 пъти

"Тя го изтри, защото никога не е искала да го споделя. Тя дори не знаеше, че е публикувано преди феновете й да започнат да коментират", каза нейна приятелката пред сайта TMZ.

Риана искала да получи повече информация за конфликта между Израел и Газа, и натиснала посочен в публикацията линк. Последователите й в Туитър започнали да коментират публикуваното в профила на певицата. Така тя разбрала какво се е случило...

Обяснението не изглежда правдоподобно

тъй като, за да публикуваш нещо в Туитър, трябва да се напише текст или той да бъде копиран и поставен в полето за писане на съобщение. След това има бутон за споделяне в социалната мрежа.

Друг източник на сайта заяви, че Риана е "За" и не иска да умират невинни хора.

Няколко часа след първата публикация и нейното изтриване Риана отново коментира конфликта между Израел и Ивицата Газа. Този път тя беше по-коректна в политическо отношение:

"Нека се помолим за мир и край на конфликта между Израел и Палестина! Има ли надежда?"

#Риана #Туитър #конфликт #Газа #Израел #Палестина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"