Багата дойде в съзнание

Багата дойде в съзнание
Багата дойде в съзнание, но има проблем с белия дроб. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

ММА боецът Благой Иванов-Багата, който беше намушкан с нож в бой, дойде в съзнание, съобщи д-р Милан Миланов, началник на Анестезиологичното отделение в „Пирогов“.

Благой Иванов вече е в стабилно състояние и е подложен на по-лек режим на лечение. Проблемът не е в сърцето, а в белия дроб.

„Не сме вземали проба за алкохол на човек, дошъл с нож в сърцето“, подчерта д-р Миланов, цитиран от БГНЕС.

След инцидента в бар „Айс“ на улица „Граф Игнатиев“ 12 Багата получи прободна рана под мишницата, която стигаше до сърцето. Той е бил намушкан в суматохата по време на скандал с участието на 7-8 души с палки, които нахлули в заведението.

За нападението над Багата беше задържан 23-годишният Даниел Стефанов-Дъмпела. В петък Софийски градски съд го остави в постоянния арест.

Според свидетели на сбиването в нощта на боя Багата е отишъл до масата на Даниел Стефанов и именно там е започнала свадата, само че младежи от компанията на Дъмпела извадили палки и взели превес в боя.

25-годишният Благой Иванов е ММА боец, както и състезател по самбо. Багата стана популярен през 2008 година, когато победи на световното първенство по бойно самбо най-добрия тогава – руснака Фьодор Емеляненко, и спечели световната титла.

Багата започна кариера в САЩ, където подписа договор с американската компания Bellator. В ММА боевете Багата няма загуба, след като от седем мача е печелил шест, а един е завършил без победител.

#бой #алкохол #самбо #ММА #„Пирогов“ #Милан Миланов #Дъмпела #Даниел Стефанов #Багата #Благой Иванов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници