Горчиво! Джокович казва „Да“ на Йелена днес

Горчиво! Джокович казва „Да“ на Йелена днес
Джокович е лудо влюбен в Йелена и е на върха на кариерата си. Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Луксозният черногорски курорт „Свети Стефан“ е под обсада, тъй като започват празненствата по повод сватбата на тенис звездата Новак Джокович и приятелката му Йелена Ристич, съобщава белградският вестник „Блиц“.

Двамата ще се оженят в четвъртък вечер на гражданска церемония на плажа Краличина, близо до „Свети Стефан“, а в събота ще сключат и църковен брак.

На „Свети Стефан“ влизат автомобили само след внимателна проверка и с покана за „сватбата на века“. На всеки пет метра са разположени по един член на личната охрана на Джокович и на полицията.

Гостите трябва да се съберат в 22 часа българско време в ресторант „Агора“. Те ще бъдат забавлявани от групата „Фемили“ и изпълнителите Лена Ковачевич и Желко Самарджич, които ще пеят до два часа след полунощ съгласно сегашните местни правила за работа на заведенията.

Всички гости на младоженците вече са пристигнали и са настанени в комплекса „Аман“, чийто собственик и съпругата му са сред гостите на сватбената церемония.

Припомняме, че родната гордост Григор Димитров и неговата приятелка - топтенисистката Мария Шарапова, също са сред ВИП гостите на чаканото събитие. Освен Гришо и Маша сред поканените са Борис Бекер, Анди Мъри и много други.

Йелена съвсем скоро ще даде живот на първата им рожба. Победата на „Уимбълдън“ дойде като предсватбен подарък за Ноле.

Самият той призна, че се чувства в пика на кариерата си и няма търпение с половинката му да станат родители в края на годината. Това ще отвори нова страница в нашия живот, вълнува се тенисистът.

#Новак Джокович #Йелена Ристич #Григор Димитров #Мария Шарапова #Борис Бекер #Уимбълдън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"