Кличко се изказа ласкаво за Кобрата, бил способен на чудеса

Кличко се изказа ласкаво за Кобрата, бил способен на чудеса
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Действащият шампион в тежка категория на IBF, WBO и IBO Владимир Кличко даде специално интервю за Асошиейтед Прес, в което се изказа много ласкаво за следващия си противник Кубрат Пулев.

Срещата е на 6 септември в Хамбург. Българинът тренира от месеци за нея и ще завърши подготовката си в България, докато украинецът още не я е започнал. Според Кличко Кобрата е наистина опасен противник, който може да поднася изненади:

„Като професионален атлет съм бил на много места и знам, че

Кубрат Пулев е непобеден боец

Той е много емоционален, много концентриран в целта си да стане шампион и понякога такива хора могат да творят чудеса. Така че по-добре да се подготвя както трябва и ще защитя титлите си, както съм го правил много години поред“, сподели Владимир, цитиран от официалната фейсбук страница на Пулев.

Запитан дали Кобрата е най-опасният му противник от доста време насам, той не потвърди директно, но призна, че

по-тихите противници като българина могат да бъдат изключително опасни

„В бокса никога не знаеш какво предизвикателство ще получиш на ринга, защото, ако гледаме историята, има много бойци в списъка ми. Някои от тях се рекламираха много добре и бяха наистина шумни, обещаваха много, но не показваха нищо на ринга.

Други пък не говореха много, но бяха много опасни на ринга. Никога не знаеш срещу какъв противник ще излезеш и много неща ще станат ясни в нощта на боя“, добави той.

Междувременно,

Кличко потвърди, че чака дете от приятелката си Хейдън Пенетиър

Украинецът започна връзката си с американската актриса през 2009 г., двамата се разделиха през 2011 г. и отново се събраха през 2012 г. Те смятаха да минат под венчилото през октомври миналата година, но бяха принудени да отложат сватбата заради събитията в Украйна.

"Скоро в света ще се появи нов гражданин. Много съм развълнуван и това е ново чувство за мен. Очаквам с нетърпение най-важния ден в живота ми", каза Кличко за радио Хамбург.

#Владимир Кличко #Кубрат Пулев #Кобрата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"