Бойко Борисов: Актуализацията на НЗОК е задължителна

Бойко Борисов: Актуализацията на НЗОК е задължителна
„Актуализацията на бюджета незабавно трябва да се направи, и то с няколко милиарда“, смята лидерът на ГЕРБ, Бойко Борисов. Снимка: www.segabg.com
A A+ A++ A

„Актуализацията на бюджета незабавно трябва да се направи, и то с няколко милиарда. Криеха се, криеха се, но накрая вече не спорят – актуализация за целия бюджет заради сакралната дата 21“, каза Бойко Борисов, лидер на ПП ГЕРБ.

„Поръчал съм на Менда Стоянова и на останалите да събират Финансовата полиция и да се опитат при закрити врата да поискат от тях отговори. Сутринта, когато слушах Гечев, този, който 1996 г. беше главен участник във фалита на банките. Те сега имат наглостта да казват, че ние сме виновни. Те всяка сутрин се опитват да ни сложат вина, а ние нямаме никаква вина.

Седмици наред се упражняваха службите по повод две банки и създадоха огромно напрежение там, той, проблемът, там не е решен, трябва да се реши на 21-ви. Искам да знам, с какви пари и откъде ще запушат дупката там, в тази банка, и ако не се актуализира бюджетът, как ще стане. Най-елементарни неща“, попита Борисов.

#Бойко Борисов #бюджет #Стоянова #Гечев #вина #Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"