Бившият дилър на Анджи проговори

Бившият дилър на Анджи проговори
Анджи е преодоляла зависимостите от миналото си. Снимка: black--feathers.tumblr.com
A A+ A++ A

Не е изненада, че много холивудски звезди са злоупотребявали или продължават да злоупотребяват с алкохола и наркотиците. Наскоро стана ясно, че и Анджелина Джоли през 90-те години на миналия век е имала голям проблем с дрогата. По времето, когато се срещала с Били Боб Торнтън, който по-късно става неин съпруг, красивата актриса била постоянно на хероин и кокаин, разказа пред чуждестранно издание бившият й наркодилър Франклин Майер.

Снимка от младостта на Джоли, на която още се вижда татуировката "Били Боб", която тя по-късно заличи. 

"Анджи беше мой клиент в продължение на няколко години", казва Майер, добавяйки, че един ден е записал клиентката си с камера. "Когато пристигнах й дадох дрогата, а тя - малко пари. Лицето й беше измъчено, а по ръцете й имаше много следи от игли", каза още той. Дилърът добави, че е говорил с Джоли и за интимните й взаимоотношения и тя му дала позволение да я снима с камерата си.

"Аз съм сигурен, че тя все още мисли за Били Боб. И ако бях на Брад, това нямаше да ме радва", добави дилърът.

Зависимостта на Джоли към наркотиците въобще не е тайна. През 2011 година тя говори за зависимостта си в голямо интервю. "Минах през тежки, тъмни времена и оцелях. Не умрях млада, така че много ми провървя", призна половинката на Брад Пит.

 

#Анджелина Джоли #Брад Пит #Били Боб Торнтън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници