Според Мая Манолова, битката за лидер в БСП не е предрешена

Според Мая Манолова, битката за лидер в БСП не е предрешена
„БСП не е феодална партия, в която изборът на председател е предрешен“, смята Мая Манолова. Снимка: www.novini.bg
A A+ A++ A

„БСП не е феодална партия, в която изборът на председател е предрешен. Напротив, здравословно за партията е да има истинско и честно състезание, в което да участват различни ярки фигури на левицата. Дължим на хората, които са ни подкрепяли, едно честно състезание с непредрешен избор“, коментира в предаването „Здравей, България“ по Нова телевизия заместник-председателят на НС Мая Манолова във връзка с влизането й в битката за лидерското място. Тя допълни, че няма да участва в предрешено състезание.

„Самият факт, че се включвам в това състезание, означава, че ще го играя честно, до край и в интерес на БСП. Искам да видя партията обединена и силна, с изправен гръбнак, а не натикана в ъгъла. Нужен е лидер, който да може освен да води БСП, да печели битки. Ако получа доверието на членовете, ще направя точно това“, заяви Манолова.

„Това, че Сергей Станишев е „за“ Драгомир Стойнев, не означава, че е срещу мен. Той има право на своето мнение, трябва да чуем това и на останалите. Драгомир Стойнев има своите качества, добре образован е и от него може да стане добър лидер. Но ние имаме нужда от лидер биткаджия сега“, коментира още Манолова.

#Мая Манолова #БСП #избор #Драгомир Стойнев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"