Контузеният Неймар може да играе на финала на Мондиал 2014

Контузеният Неймар може да играе на финала на Мондиал 2014
Бразилецът Неймар, който беше едва ли не отписан от футбола до живот след пукнатия му прешлен в мача с Колумбия, може да се появи на терена още за финала. Снимка: www.neymarjr.net
A A+ A++ A

Бразилецът Неймар, който беше едва ли не отписан от футбола до живот след пукнатия му прешлен в мача с Колумбия, може да се появи на терена още за финала на световното в родината му, съобщиха източници от бразилския лекарски щаб вчера.

Десетката на домакините бе ритнат с коляно в гърба от колумбиеца Сунига и изнесен с носилка в четвъртфинала, спечелен с 2:1 от Бразилия. Откриха му пукването на третия прешлен, а според медиците, ако пукнатото е било четири сантиметра по-нагоре, е можело да остане инвалид за цял живот.

Неймар беше откаран с хеликоптер от базата на националния отбор до Сао Паулу, където трябваше да се лекува между четири и шест седмици. Той направи изключително емоционално видеообръщение към феновете, че мечтата му да играе на финал е прекършена, но остава другата - Бразилия да стане световен шампион.

Оказва се обаче, че Неймар може да излезе в мача за купата на обезболяващи инжекции. За да го направи обаче, трябва да се посъветва със семеството си и да подпише декларация, че само той носи отговорност за това.

#Неймар #Бразилия #финал #Сао Паулу #инжекции

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници