Коста Рика била ощетена на Мондиала

Коста Рика била ощетена на Мондиала
“Отборът на Коста Рика беше ощетен няколко пъти на Световното първенство”, заяви селекционерът на тима Хорхе Луис Пинто. Снимка: www.novsport.com
A A+ A++ A

“Отборът на Коста Рика беше ощетен няколко пъти на Световното първенство”, заяви селекционерът на тима Хорхе Луис Пинто след загубата на тима с 3:4, след изпълнение на дузпи от Холандия на четвъртфиналите.

„На нашия отбор не бяха дадени няколко дузпи. Първо срещу Италия, след това срещу Гърция и сега на два пъти срещу Холандия. Така че съдийството далеч не беше безупречно. Мисля, че много хора ще се съгласят с мен”, подчерта той след мача.

„В турнира бяха допуснати много сериозни грешки, които не трябваше да се допускат. Надявам се, че ФИФА ще обсъди това. Уважавам всички арбитри, но трябва да призная, че много от тях не работят по най-добрия начин”, разкритикува още Пинто.

„Холандия не е лесен отбор. Те имат играчи, които са играли на европейски и световни първенства, както и в силни вътрешни първенства. Ние се борихме от самото начало. Бяхме добре организирани в защита. Мисля, че показахме, че можем да предложим добро шоу и красив футбол", каза още Пинто.

#Коста Рика #Холандия #Италия #Пинто

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »