Джокович: Гришо е най-красивият на Уимбълдън

Джокович: Гришо е най-красивият на Уимбълдън
Гришо има шансове да спечели Уимбълдън, смята Ноле. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Приятелска атмосфера цари между състезателите на един от най-престижните тенис турнири - Уимбълдън.

Новак Джокович се появи изневиделица на пресконференцията на Григор Димитров след победата на хасковлията над Анди Мъри и заяви на журналистите, че Григор е най-красивият играч на Уимбълдън. След това реши да участва с въпрос и го попита кой е любимият му бонбон от линията на приятелката на Гришо Мария Шарапова „Sugarpova“.

„Леко киселият“, отвърна през смях Григор.

Димитров сподели пред британските журналисти, че между играчите няма никакво напрежение и всъщност са доста близки. С Анди Мъри също са приятели от доста време и британецът не пропусна да поздрави българина за победата. Когато го попитаха защо реагира толкова емоционално и на чуждите мачове, скандира и окуражава, Гришо отговори простичко: „Ами аз съм си такъв, емоционален“.

Припомняме, че балкански полуфинал се заформи на Уимбълдън, след като родната надежда Григор Димитров отвя Анди Мъри с 3:0 и днес от 15 часа му предстои да се изправи срещу сърбина Новак Джокович

Ноле призна, че Гришо има качествата да спечели турнира. „Фактът, че той не е загубил мач на трева този сезон, говори за качествата му. Той определено е човекът, който може да победи тук, а победата над Анди в три сета показва, че има потенциал да бъде шампион в турнирите от Големия шлем. Дали ще е тук, или на някое от другите състезания, тази победа му предстои. Той спечели турнири на различни настилки тази година, това говори за качествата му“, категоричен е сърбинът.

 

#Григор Димитров #Новак Джокович #Уимбълдън #Мария Шарапова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"