Григор Димитров се изправя срещу Новак Джокович

Григор Димитров се изправя срещу Новак Джокович
Българският тенисист Григор Димитров заяви пред официалния сайт на турнира „Уимбълдън“, че очаква много сериозна битка с Новак Джокович. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров излиза днес срещу Новак Джокович на полуфиналите на "Уимбълдън". Гришо ще играе исторически мач срещу сърбина, след като детронира миналогодишния шампион Анди Мъри с 3:0 сета.

Полуфиналният двубой на "Уимбълдън" при мъжете между водача в схемата Новак Джокович (Сърбия) и Григор Димитров (№11 в схемата) е първи в програмата за петък и ще започне в 15:00 часа българско време на Централен корт в "Ол Ингланд Клъб" в Лондон.

Григор Димитров постигна една от най-знаменитите победи в кариерата си, отстранявайки действащия шампион Анди Мъри в 1/4 финалите на най-престижния турнир в света - Уимбълдън.

До момента Димитров и Джокович имат 4 мача помежду си, като българинът е постигнал една победа - на 8 май 2013 година в Мадрид.

Българският тенисист Григор Димитров заяви пред официалния сайт на турнира „Уимбълдън“, че очаква много сериозна битка с Новак Джокович. Гришо сподели, че със сигурност предстоящият двубой няма да е никак лек.

Очакванията на българския букмейкър „Еврофутбол“ за историческия полуфинал на Григор Димитров на Уимбълдън са той да не успее да победи Новак Джокович и ще отпадне от надпреварата за трофея.

Самият Джокович пък призна, че „Григор Димитров е човекът, който може да излезе победител от „Уимбълдън“.

#Григор Димитров #изправя #Новак Джокович

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"