Проблеми в рая на Джей Зи и Бионсе?

Проблеми в рая на Джей Зи и Бионсе?
Джей Зи и Бионсе може би имат проблеми? Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Нов горещ слух е на път да развали идилията на най-богатата двойка в световния шоубизнес, а именно на Бионсе и Джей Зи.

Според източник на сайта MediaTakeOut.com известният рапър от години кръшка на прелестната си съпруга с певицата Мая.

Миньончето, чиято най-известна песен е Lady Marmalade, която изпълнява съвместно с Кристина Агилера, Пинк, Лил Ким и Миси Елиът, отдавна не е вадила хит и се говори усилено, че нейната издръжка е поел именно Джей Зи. Според сайта рапърът винаги се свързва с Мая, когато иска да бъде дискретен и забежките му да останат незабелязани от Бионсе.

Слуховете, които се носят за любовниците на Джей Зи никога досега не бяха ескалирали, но ето че напоследък все повече се говори за неговите изневери. А и само преди месец той беше буквално набит от сестрата на Бионсе - Соланж, като причината за нейното избухване се оказа именно желанието на рапъра да отиде на парти без съпругата си. Въпросното горещо парти пък беше организирано от Риана, друго негово протеже. За барбадоската певица също се носеха слухове преди, че е минала през леглото на знаменития си продуцент и че това е причината Бионсе да не може да я понася.

Дали всички тези слухове ще се окажат истина, предстои да разберем. Но факт е, че Бионсе и Джей Зи преминават през интересен и дори труден период за връзката им. Доказателство за това е, че на един от последните концерти от общото им турне On The Run, Бионсе изпя песента Resentment, в която се пее:

„Виж какво ми причини. Сега трябва да я гледам в очите и да виждам как е взела част от мен". Дали с тази песен Бионсе е искала да покаже, че знае за връзката на Джей Зи с Мая, не е много ясно, но е сигнал, че нещо се случва в брака им. Предстои да разберем дали наистина има проблеми в рая на Джей Зи и Бионсе.

#Джей Зи #Бионсе #Мая #Кристина Агилера

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"