Шакира ще закрие Мондиала

Шакира ще закрие Мондиала
С изпълнението си колумбийската красавица ще отбележи хеттрик, след като пя на церемоните по закриването на световните футболни първенства през 2006 и 2010 г. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Суперзвездата от Колумбия Шакира ще пее на церемонията по закриването на Световното първенство по футбол в Бразилия, съобщи БТА, позовавайки се на Контактмюзик.

Според колумбийския вестник "Еспектадор" певицата, която има син от испанския футболист Жерар Пике, ще изпълни новия си сингъл "La La La (Brazil 2014)" на стадион "Маракана" в Рио де Жанейро. Самата Шакира не е потвърдила съобщението.

От началото на Мондиала обаче певицата развява "футболния флаг", след като започва кампания с призив към почитателите на този спорт да подкрепят проявата.  Заради лоялността й към футбола  Шакира е получила покана да изпълни хитовото си парче на церемонията по закриването на Световното първенство.

С изпълнението си колумбийската красавица ще отбележи хеттрик, след като пя на церемоните по закриването на световните футболни първенства през 2006 и 2010 г.

Новият сингъл на Шакира "La La La (Brazil 2014)" изпревари по популярност официалния химн "We Are One (Ole Ola)" на Мондиала, изпълнен на церемонията по откриването от Питбул, Дженифър Лопес и бразилката Клаудия Лейте.


#Шакира #Бразилия #футбол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници