Сидеров: Не виждам смисъл „Атака“ повече да влиза в това НС

Сидеров: Не виждам смисъл „Атака“ повече да влиза в това НС
„Не виждам смисъл парламентарната група на „Атака“ да влиза повече в 42-рото Народно събрание“, заяви лидерът на партията Волен Сидеров. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Не виждам смисъл парламентарната група на „Атака“ да влиза повече в 42-рото Народно събрание“, заяви лидерът на партията Волен Сидеров.

Той извика медиите, за да сигнализира за провеждането на „тайно съвещание между ГЕРБ, БСП и ДПС при Михаил Миков“. Защо се събират, какво имат да обсъждат, след като датата е ясна, попита Сидеров. „Какво се обсъжда задкулисно, дали не се подрежда някаква форма за кабинет в рамките на този парламент и защо това става тайно“, попита той.

Според „Атака“ в момента кворумът в парламента се крепи от ГЕРБ, а същевременно техният лидер Бойко Борисов пита по медиите кой бави изборите.

„За какво да влизаме, след като е ясно, че трябва да се ходи на избори, и е ясно, че този кабинет трябва да си ходи час по-скоро“, попита Сидеров.

Волен Сидеров се възпротиви остро на идеята част от промените да бъдат поправки в Наказателния кодекс, които касаят по-тежки санкции за критики по адрес на банките. „Ще бъда първият подведен под отговорност, защото критикувам банките. Това е много опасно, аз съм против такива закони, които налагат санкции на всеки, който накърни комфорта на банкерите“, категоричен беше Сидеров.

#Волен Сидеров #БСП #Атака #ДПС #ГЕРБ #Бойко Борисов #банки

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници