July Morning в ефира на „Нощен Хоризонт“ на БНР

July Morning в ефира на  „Нощен Хоризонт“ на БНР
В малка плажна ивица ще се превърне 10-и студиен комплекс на програма „Хоризонт“ на Българското национално радио в първите часове на 1 юли. Снимка: БНР.
A A+ A++ A

В малка плажна ивица ще се превърне 10-и студиен комплекс на програма „Хоризонт“ на Българското национално радио в първите часове на 1 юли. Екипът на предаването „Нощен Хоризонт“ – Пламена Бачийска и Георги Бангиев, готви специално радиошоу, посветено на July Morning. С рефрена There I was on a july morning looking for love... ще бъде посрещнат специалният гост – актьорът от Малък градски театър „Зад канала“ в София Петър Калчев. За него и за слушателите са подготвени много изненади, една от тях е музикален поздрав, изпълнен от близък приятел на госта. Предаването ще може и да се гледа на живо през интернет портала на БНР – www.bnr.bg.

Студиото ще бъде декорирано като част от морски плаж - със 100 метра рибарска мрежа, а нощният гост ще бъде настанен на шезлонг под плажен чадър. Морската атмосфера ще бъде максимално автентична и заради мултимедийната прожекция на живописен морски пейзаж.

С преки репортерски включвания от Камен бряг ще бъде показано и настроението на почитателите на юлското слънце, събрали се в емблематичното селище. Там ще бъде репортерът Анна Харамбиева.

#БНР #пейзаж #мрежа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"