Нови палежи на коли в Бургас

Нови палежи на коли в Бургас
Пет автомобила горяха снощи в бургаския комплекс „Меден рудник“. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Пет автомобила горяха снощи в бургаския комплекс „Меден рудник“ до бл. 425. Съобщението за инцидента е подадено час след полунощ в Четвърто районно управление „Полиция“ – Бургас.

При огледа е установено, че първоначално е запален лекият автомобил на 38-годишен бургазлия с марка „БМВ“, предаде Дарик.

В резултат на силния вятър, пламъците се пренесли върху паркираните в съседство коли – два автомобила с марката „Опел Астра“, „Опел Кадет“ и „Пежо 407“.

Вследствие на пожара „БМВ“-то е изгоряло напълно, а останалите превозни средства са с различна степен на обгаряне. Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и петима огнеборци. Работата по случая продължава.

Трактор и лек автомобил „Фиат“ изгоряха през нощта на 3 март в Старозагорско. Около 6.40 ч. в Районно управление „Полиция“ – Гълъбово, е получено съобщение за възникнал пожар в трактор, паркиран в стопанския двор в с. Априлово. Колесният трактор ЮМЗ е запален умишлено, като са изгорели напълно всички горими елементи.

Почти в същото време във Второ районно управление „Полиция“ – Стара Загора, е получено съобщение за възникнал пожар в частен гараж, разположен на старозагорската улица „Цар Иван Асен ІІ“ № 137, в който е паркиран л.а. „Фиат Браво“ със старозагорска регистрация, собственост на 24-годишен старозагорец. Констатирано е, че гаражът е подпален умишлено, като под вратата му са напъхани вестници и парцали. От пожара е изгоряла задната част на автомобила и вътрешната част на купето.

За 3 месеца и половина опожарените автомобили в страната са около 60, а в София са над 60.

#Бургас #палеж #Стара Загора

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »