Депутатите бързо приключиха работа, няма кворум

Депутатите бързо приключиха работа, няма кворум
По време на заседанието преди обед депутатите отново се скараха. Освен по промените в Наказателния кодекс, които се гледаха на второ четене, те се спречкаха дори и за часа на почивката. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Депутатите приключиха работа за днес, защото нямаше кворум за продължаване на заседанието. След поименна проверка стана ясно, че в пленарна зала присъстват 110 народни представители.

Зам.-председателят на Народното събрание Мая Манолова закри пленарното заседание и обяви, че следващото ще е на 2 юли от 9.00 часа.

По време на заседанието преди обед депутатите отново се скараха. Освен по промените в Наказателния кодекс, които се гледаха на второ четене, те се спречкаха дори и за часа на почивката.

„Гордея се с това, че не съм била част и не съм живяла в режим, в който налагахте тоталитарни подходи, режим, който разедини нацията. Ще ви поднесем книги за репресираните, където можете да прочетете колко човешки съдби сте погубили. Четете за това как с един замах сте погубили света на българската интелигенция”, заяви депутатът от ГЕРБ Милена Дамянова.

Депутатът от Коалиция за България Атанас Зафиров и отговори: „Изкушавам се да взема тази дебела книга и да я ударя в някоя куха глава”.

#депутати #кворум #Мая Манолова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"