Не откриха бомба в парламента

Не откриха бомба в парламента
Не откриха бомба по анонимния сигнал в Народното събрание. Снимка: bg.wikipedia.org
A A+ A++ A

В основната сграда на парламента е приключила проверката по сигнала за бомба, който беше получен днес. Информацията е по официален път, от МВР. Въпреки, че не е намерено взривно устройство, специализираните органи проверяват и другата сграда.

Според специалисти, сигналът е подаден заради предстоящите политически консултации в петък. Възможно е това да е опит на недобросъвестен гражданин да блокира работата на парламента и най-вече, опитите на политическите сили, които са парламентарно представени, да проведат регулярни консултации по актуалните теми от политическата ни действителност.

Това са въпросите за оставката на кабинета „Орешарски“, бъдещите избори и определяне на конкретна дата, както и възможностите за пред- и следизборини коалиции, каквито теми се обсъждаха от някои политици в четвъртък.

Припомняме, че проверката в сградата на НС се наложи, след като анонимен мъжки глас подаде сигнал за поставена бомба в сградата на парламента, без да уточнява в коя от сградите е поставено предполагаемото адско устройство.

#събрание #Парламент #НС #Орешарски #политически #устройство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници