Бареков отива на консултациите в парламента

Бареков отива на консултациите в парламента
Николай Бареков отива на консултациите за вота в парламента. Снимка: pik.bg
A A+ A++ A

Николай Бареков отива на консултациите за вота в парламента. „Утре ще присъствам в качеството си на евродепутат, нека да видя как ще ме спрат, могат само физически да ме спрат“, обяви самият той пред БНТ.

Въпреки призива му и писмата, изпратени до БСП като организатор на преговорите, да бъдат поканени "България без цензура" и Реформаторския блок, най-голямата извънпарламентарна партия се оказа нежелан събеседник за формациите в НС. "Ако не съм добре дошъл за тези крадливи партии ГЕРБ, БСП и ДПС, или за умрялата "Атака", това е много добре за българското общество, доказва, че сме различни и се страхуват от нас", коментира лидерът на ББЦ, евродепутат и член на Изпълнителното бюро на парламентарната група на Европейските консерватори и реформисти.

"Чудя се на Цветан Василев и на Делян Пеевски, на маймунджилъците, до които стигнаха. Двамата преминаха предела и станаха за посмешище. Историята със заплахите за убийство е долнопробна. Само ги моля да не посягат на ТВ7. Двамата не са били собственици на телевизията. Василев изопачава истината или е полудял, той убива ТВ7 като твърди, че й е собственик. Аз взимах решенията, той от телевизията разбра, че влизам в политиката", каза Бареков.

Бареков коментира и информациите за разпада на НДСВ. Според него този завършек е логичен, вече нямало смисъл тази партия да съществува. "Сега има само две концепции за управление – на Борисов, който иска да затяга колана на народа и моята – на ББЦ, които няма да режем от хората, а от корпоративните чудовища, създадени от БСП, ДПС и ГЕРБ", посочи Бареков.

#Николай Бареков #НС #ББЦ #ГЕРБ #БСП #ДПС #Делян Пеевски #Цветан Василев #ТВ7

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници