Най-накрая: Гришо и Маша заедно и на корта

Най-накрая: Гришо и Маша заедно и на корта
Звездната двойка ще се изяви и на корта.
A A+ A++ A

Радост за феновете на Григор Димитров и Мария Шарапова. Те ще играят заедно в турнира по смесени двойки на "Уимбълдън". Така двойката в живота за пръв път ще покаже и какво може на корта, когато играе рамо до рамо. Другата сигурна двойка са американците Винъс Уилямс и Джон Иснър.

Димитров е категоричен, че е напълно възможно двама популярни спортисти да имат успешна връзка дори в пика на своите кариери.

Междувременно Григор се отпуска все повече да говори за своята любима. "Подобно на много тенис фенове, когато е на корта, тя е Шарапова за мен. Но щом сме си у дома е просто Мария", признава българският тенисист.

"Трябва да се пребориш с много неща. Погледите са вперени в теб независимо дали отиваш да закусваш, в ресторант си или правиш друго. Нужно е да се справиш и да намериш пътя си. Да живееш живота си нормално доколкото е възможно. Никой от нас двамата не се приема твърде на сериозно и това е важно," споделя още българинът.

Самата Шарапова пък вече се замисля за семейство. "Бих искала да играя тенис толкова дълго, колкото мога, но създаването на семейство е наистина важно за мен", обяснява рускинята пред вестник Daily Mail.

 

#Григор Димитров #Мария Шарапова #Гришо #Маша #Винъс Уилямс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"