МВР няма информация Цветан Василев да е заплашван с убийство

МВР няма информация Цветан Василев да е заплашван с убийство
Преди доста време на Пеевски е била предложена охрана от НСО, но той не я е ползвал, коментира Светлозар Лазаров. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

В МВР няма постъпила информация за случая с банкера Цветан Василев и отправената му според него заплаха за убийство от страна на Делян Пеевски, съобщи главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

„Преди доста време на Пеевски е била предложена охрана от НСО, но той не я е ползвал“, коментира Лазаров, цитиран от БНР.

Главният секретар на МВР обясни, че се изяснява дали в случая има сценарий и кой е авторът му. Той отказа да коментира скандала между Пеевски и Василев с мотивите, че такъв сигнал във вътрешното министерство няма.

Австрийският вестник „Дер Щандарт“ съобщи в понеделник, че депутатът от ДПС Делян Пеевски се разследва за това, че е поръчал убийството на банкера Цветан Василев. Затова и австрийските разследващи поискали от българските си колеги ареста му.

 Последва светкавична реакция от Пеевски, който категорично отрече твърденията на Василев пред „Дер Щандарт“ и иронично коментира, че „убиецът вика: дръжте убиеца“.

От МВР и прокуратурата отрекоха да са получавали подобно искане под каквато и да е форма.

#Цветан Василев #Делян Пеевски #МВР #Светлозар Лазаров #Лазаров #Пеевски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"