Фокусът на възстановяването е върху Добрич и комплекс “Албена”

Фокусът на възстановяването е върху Добрич и комплекс “Албена”
“Усилията на пожарните екипи са насочени към област Добрич – града и курортния комплекс „Албена”, заяви директорът на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” главен комисар Николай Николов. Снимка: bg.wikipedia.org
A A+ A++ A

“Усилията на пожарните екипи са насочени към област Добрич – града и курортния комплекс „Албена” – там ще изпратим допълнително моторни помпи от Шумен, а в Добрич вече работят 42 мотопомпи”, заяви директорът на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” главен комисар Николай Николов.

Обстановката се нормализира и екипите работят в засегнатите от дъждовете райони, след падналите обилни валежи се работи в областите на Варна, Велико Търново, Добрич и Русе, съобщиха от оперативното дежурство на ГДПБЗН. Следят се нивата на реките в Русе – към момента няма някакви данни за кризисни ситуации. Информацията е на дежурните в пожарната служба.

За изминалото денонощие в пожарната служба са постъпили 139 сигнала за произшествия, извършени са 104 спасителни дейности, общо 28 пожара са били ликвидирани, от които с преки материални щети – 15.

#Николай Николов #Варна #Велико Търново #Добрич #Русе #денонощие #Добрич

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници