Ванга за 2014 г: Порои ни давят, река от трупове

Ванга за 2014 г: Порои ни давят, река от трупове
Ванга е предрекла потопите у нас тази година. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

По руското информационно радио „Украйна“, базирано в Киев, през 2013 година бяха съобщени непознати досега за света пророчества на Ванга. Те са част от записките на украинския пътешественик и бизнесмен Анатолий Лубченко, беседвал с пророчицата малко преди нейната смърт в Петрич. Мнозина обаче се съмняват в автентичността на въпросните предсказания. Виденията на Ванга касаят пряко близкото бъдеще и настоящата 2014 година, като предсказанията са общо три.

„Порои ще ни давят през късната пролет, ще има река от трупове“, гласи първото предсказание на ясновидката за настоящата година.

Във второто тя визира конкретно „голяма промяна на върха“ след май. „Нов човек, висок, от чужбина, ще поведе България за добро.“ Третата визия е за „нова болест, по-лоша от СПИН-а, ще ни порази, и главно мъжете“. Дали въпросната болест ще удари само нашата страна, или цялото човечество, не става ясно от шокиращите думи на пророчицата.

Учителят Петър Дънов пък предрича, че „Гърция ще „потъне“ през 2014 г. и този крах на съседката ни ще донесе благоденствие на България“.

Според него силно земетресение ще разтърси Елада, което ще предизвика крах. Тектоничните размествания са следствие на негативните мисли на хората. Протестите в съседната ни държава и финансовият крах вероятно са само начало на потъмняването на аурата на страната.

Според Дънов фиаското на Гърция идва паралелно с процъфтяване на България – и като стабилитет, и като финансова стабилност. „2014 г. е времето за Ренесанса на българите“, казва Дънов.

Изскочиха и неизвестни откровения на Нострадамус за бъдещето. Наскоро украинският инженер Александър Лазарев съобщи, че е дешифрирал всички куплети на Нострадамус. Част от най-интересните прогнози на гениалния астролог са, че през 2014 г. ще има покушение срещу четирима министър-председатели. Пак тогава ще пламне въоръжен конфликт на полуостров Индустан. Той ще е една от причините за Трета световна война, която ще започне през ноември 2014-а и ще завърши през октомври 2024-а. Отначало в нея ще се използват конвенционални оръжия, после химически, а накрая ядрени.

Радиоактовните частици ще превърнат Северното полукълбо в гробище. Малкото останали живи хора ще страдат от кожни заболявания, включително и от рак. До 2016 г. Европа ще е почти напълно безлюдна. Този ужас ще продължи до 2025 г.

#Варна #Ванга #Нострадамус #Петър Дънов #България #Петрич

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »