Седем българи се класираха на тенис-турнира в Стара Загора

Седем българи се класираха на тенис-турнира в Стара Загора
Общо седем български тенисисти се класираха за осминафиналите на Международния турнир за мъже в Стара Загора. Снимка: blog.sravni.bg
A A+ A++ A

Общо седем български тенисисти се класираха за осминафиналите на Международния турнир за мъже в Стара Загора, който е с награден фонд 10 хил. долара, съобщиха от пресцентъра на общината. Първи на кортовете на ТК "Августа Траяна" това направи Пламен Милушев, а в сряда към него се присъединиха Тихомир Грозданов, Димитър Кузманов, Петър Трендафилов, Валентин Димов, Динко Халачев и Фердун Шефкедов.
Валентин Димов и Петър Трендафилов днес се класираха за четвъртфиналите.

Димов победи французина Седрик Комен с 6:4, 6:4 на централния корт на ТК "Августа Траяна". Той си осигури две точки за световната ранглиста. В следващия кръг софиянецът се изправя срещу Джак Карпентър.

Британецът отстрани шампиона от фючърса в Бургас и №5 в схемата Димитър Кузманов след 3:6, 6:0, 6:2. Петър Трендафилов се класира без игра, след като вторият поставен Тихомир Грозданов се отказа заради вирусно заболяване. На четвъртфиналите Трендафилов излиза срещу босненеца Нерман Фатич.

#Стара Загора

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"