Дъмпела, наръгал Багата, с постоянен арест

Дъмпела, наръгал Багата, с постоянен арест
Състав на Софийски градски съд реши да остави Дъмпела (в средата) за постоянно в ареста. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Даниел Стефанов–Дъмпела, обвинен в опит за убийство на Благой Иванов–Багата, остава в ареста, реши състав на Софийски градски съд.

Според свидетелските показания именно Дъмпела е наръгал с нож Багата, предаде БГНЕС. Самият той разказал на няколко души, че е наръгал Благой Иванов. Съдът определи деянието като особено опасно и не пусна Даниел Стефанов на свобода след изтичане на 72-часовата му мярка от вторник.

Ако бъде признат за виновен, законът предвижда наказание за Даниел Стефанов между 10 и 20 години затвор. Освен това Дъмпела има вече една условна присъда за притежание на наркотици от 8 месеца с 3 години изпитателен срок, който все още не е изтекъл.

25-годишният ММА боец Благой Иванов–Багата бе намушкан с нож рано сутринта на 26 февруари. Инцидентът стана на улица „Граф Игнатиев“ 12 в бар „Айс“.

По време на заседанието стана ясно, че в нощта на боя Багата е отишъл до масата на Даниел Стефанов и именно там е започнала свадата, само че младежи от компанията на Дъмпела извадили палки и взели превес в боя.

Обвиняемият Даниел Стефанов поиска от съда обективно решение.

#Даниел Стефанов #Дъмпела #Благой Иванов #Багата #Софийски градски съд #опит за убийство #нож #притежание на наркотици

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"