Бареков: КСНС е абсолютно безсмислен

Бареков: КСНС  е абсолютно безсмислен
„Днешният Консултативен съвет за национална сигурност (КСНС) при президента е абсолютно безсмислен", смята Николай Бареков. Снимка: petel.bg
A A+ A++ A

„Днешният Консултативен съвет за национална сигурност (КСНС) при президента е абсолютно безсмислен и няма да донесе нищо добро за страната, защото на практика узаконява политическата мафия в България – Станишев, Плевнелиев, Местан и Борисов“, заяви лидерът на ПП „България без цензура” Николай Бареков. По думите му, днешната изолация на ББЦ от Росен Плевнелиев показва, колко се страхува той и „задкулисният му ментор Бойко Борисов”.

„Двамата треперят от страх от мен. Вчера /в понеделник/ Борисов и Плевнелиев са събирали агитка във „Фейсбук”, която да освирка ББЦ в случай, че поддръжници на партията отидат пред президентството, за да протестират срещу изолацията на ББЦ от КСНС”, посочи Бареков.

„Протестна мрежа” и техният нелеп сигнал по адрес на ББЦ и лично към мен е обиден за интелектуалното ниво на гражданите. Той е съшит с бели конци пасквил, който представлява пълна измишльотина, писана в лабораториите на Прокопиев. Аз не се притеснявам от този сигнал. Надявам се, че въпреки нелепостта на сигнала, проверката по случая ще ми даде възможност да покажа, че съм чист пред народа”, обясни Бареков.

#Николай Бареков #ББЦ #КСНС #Прокопиев #Местан #Станишев #Бареков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »