Съдът оправда майката на Бербатов по дело за хулиганство

Съдът оправда майката на Бербатов по дело за хулиганство
Маргарита Бербатова Снимка: „Струма“
A A+ A++ A

Делото за хулиганство срещу майката на футболната звезда Димитър Бербатов – Маргарита, бе прекратено окончателно от Пернишкия районен съд, съобщава сайтът „за Перник“.

Бербатова бе обвинена, че е ударила журналистка от Благоевград, но магистратите решиха, че няма данни за извършено престъпление.

През април 2013 година майката на Бербатов влезе в грозен скандал с журналисти, които отразяваха акция на антимафиоти срещу наркоразпространението. В центъра на Благоевград бяха проверени за наркотици Асен Бербатов, съпругата му Димитричка и семейни приятели, като бе извършен обиск, проверка на лекия автомобил „Сеат“ и други.

Когато Маргарита видяла, че журналисти снимат акцията срещу сина й, се нахвърлила с ритници срещу една от тях. Полицаи обаче свидетелствали, че въпросната журналистка нарекла фамилия Бербатови „дроги“.

Съдът в Перник прецени, че хулиганството нямало правно покритие. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

През декември миналата година Асен Бербатов беше осъден от Районния съд в Дупница на 1 година условно и 2000 лева глоба за притежание на наркотици.

В началото на октомври 2012 г. Асен Бербатов и благоевградчанинът Николай Борисов бяха задържани след гонка с полицията край Дупница - на главен път Е-79, в района на КПП Дяково.

При проверката на автомобила „Сеат Леон“, собственост на съпругата на Бербатов – Димитричка, бяха открити 20 грама кокаин, скрити в детско столче.

#Димитър Бербатов #Асен Бербатов #Маргарита #Перник #хулиганство #наркотици

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Правосъдие
Последно от Правосъдие

Всички новини от Правосъдие »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"