Цветан Цветанов: ГЕРБ е готова за избори по всяко време

Цветан Цветанов: ГЕРБ е готова за избори по всяко време
„ГЕРБ е готов за избори по всяко време. Трябва да направим всичко възможно, така че този хаос да спре“, заяви Цветан Цветанов. Снимка: temadaily.bg
A A+ A++ A

„ГЕРБ е готова за избори по всяко време. Трябва да направим всичко възможно, така че този хаос да спре. Трябва да направим така, че когато идваме на работа в Народното събрание, да няма този полицейски кордон.

Това, което може да стане, е да се обяви оставката, да се насрочат предсрочните парламентарни избори, обществото да се успокои и да можем действително да влезем в нормална фаза, която да бъде полезна за обществото, и политическата система да свърши това, което е призвана да направи“, каза Цветан Цветанов от ПП ГЕРБ на влизане в парламента.

„Този парламент е изконсумирал абсолютно всякакви форми. Това, което в момента се прави, е изкуствено дишане, което смятам, че не трябва да продължава“, коментира още Цветанов.

Цветанов посочи, че Сергей Станишев няма друг полезен ход: „Той иска да бъде водещ в тази сложна ситуация, защото неговите коалиционни партньори го поставиха в една невъзможна ситуация да може да обясни на неговите съпартийци защо се стигна до тук, а те знаят много добре защо се стигна до тук“, допълни още Цветанов.

#Цветан Цветанов #Станишев #ГЕРБ #Парламент

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »