МОН проведе образУвателна конференция

МОН проведе образУвателна конференция
На конференцията на тема „Мобилизиране на заинтересованите страни за напредък в сектора за учене на възрастни“ е присъствал зам.-министър Иван Кръстев. Снимка: mo-iai.rggu.ru
A A+ A++ A

Откриването на конференция, организирана от образователното министерство, започна с нелепа грешка, която остана незабелязана дълго време.

Участниците в събитието бяха упътвани към конферентна зала „Средец“, в която се проведе форумът, от монитор с надпис: „Министерство на образУванието и науката. Конферентна зала „Средец“.

Мониторите са собственост на хотела,  като техниката се обслужва от негов персонал и най-вероятно гафът не е дело на служители на Министерството на образованието и науката, предаде offnews.bg. На конференцията на тема „Мобилизиране на заинтересованите страни за напредък в сектора за учене на възрастни“ е присъствал зам.-министър Иван Кръстев.

В нея участваха представители на държавни институции, социални партньори и неправителствени организации. Беше разгледано състоянието на сектора за учене на възрастни в България, основните резултати от изпълнението на Европейската програма за учене на възрастни в страната ни през 2012-2014 г., както и националните цели за  2014-2020 г.

Снимка: Мария Иванова/offnews.bg

#конференция #образование #МОН #грешка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Образование
Последно от Образование

Всички новини от Образование »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"