Мила Кунис избухна към бъдещите бащи: Не казвайте „Ние сме бременни“

Мила Кунис избухна към бъдещите бащи: Не казвайте „Ние сме бременни“
Мила и Аштън Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Мила Кунис има и друго лице – на разгневена и невъздържана жена. По време тв шоу в САЩ бременната от годеника си Аштън Къчър актриса се разпали от следните думи на водещия: „С жена ми сме бременни. Ние също много скоро ще имаме дете“.

„О, и двамата ли чакате дете? И двамата със съпругата ти сте бременни“, отговори саркастично Мила. Тя грабна микрофона и направи обръщение към бъдещите татковци.

„Здравейте. Аз съм Мила Кунис и имам специално послание за мъжете, които скоро ще станат бащи. Спрете да казвате „Ние сме бременни“. Не сте бременни. Когато се събудите, повръщате ли, защото носите нов живот в себе си? Не. Повръщате, защото сте изпили твърде много текила. Знаете ли колко текила сме изпили ние? Не сме пили. Защото не можем да пием текила. Не можем да пием нищо“, каза тя.

Мила добави, че във всички бременни жени, в това число и в нея самата, „расте по едно малко таласъмче, създадено с любов. Всичко, което направихте вие, е да се завъртите и да заспите“. Тя не продължи с това дали и благоверният й Аштън е същата стока.

Миналия месец актрисата сподели, че иска да роди по естествен път: „Гледахме няколко документални филма. Осъзнах, че искам да родя по възможно най-естествен начин, освен ако не се случи нещо непредвидено“.

Вижте участието на Мила Кунис в шоуто Jimmy Kimmel live по тв канала Ей Би Си:

#Мила Кунис #Аштън Къчър #интервю #бащи #бременна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"