Една година условно и глоба получи Орлин Тодоров

Една година условно и глоба получи Орлин Тодоров
Той трябва да заплати глоба в размер на 2000 лева, съдебните разноски, които са в размер на 2032,65 лева и мярката „парична гаранция” – 6000 лева. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Окръжният съд във Велико Търново постанови една година условна присъда за бившия директор на Териториално звено „Борба с организираната престъпност” Орлин Тодоров.

Съдебният акт бе прочетен от съдя Пламен Борисов. Тодоров е признат за виновен за разгласяване на информация от специални разузнавателни средства на бизнесмена Петър Христов, на журналистката Екатерина Праматарова и на приятелката си Красимира Михайлова.

Той трябва да заплати глоба в размер на 2000 лева, съдебните разноски, които са в размер на 2032,65 лева и мярката „парична гаранция” – 6000 лева.

Орлин Тодоров бе признат за невинен по обвиненията за разгласяване на информация по досъдебни производства, представляваща държавна тайна, за злоупотреба със служебно положение и склоняване на длъжностни лица, да нарушат свои служебни задължения във връзка с правораздаването по досъдебно производство.

#година #получи #Орлин Тодоров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници