Окончателно: Бареков отива при консерваторите в ЕП

Окончателно: Бареков отива при консерваторите в ЕП
ББЦ ще получи високи постове в администрацията на Европарламента по линия на консерваторите, заяви Бареков. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„България без цензура“ се присъединява към групата на консерваторите в Европейския парламент.

„Двамата евродепутати на коалиция ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден Николай Бареков и Ангел Джамбазки ще се присъединят към групата на Европейските консерватори и реформисти в Европейския парламент“, обяви лидерът на ББЦ Николай Бареков след заседание на Изпълнителния съвет на партията.

Документите вече са готови, а в сряда ще бъдат подписани по време на заседанието на Бюрото на европейските консерватори и реформисти, на което евродепутатите Джамбазки и Бареков ще присъстват.

„ББЦ ще получи високи постове в администрацията на Европарламента по линия на консерваторите и те ще бъдат заети от хората на коалицията, които са в списъка с министрите и заместник-министрите в следващия кабинет“, коментира Бареков.

Той уточни, че техните виждания съвпадат най-вече с тези на консерваторите. Лидерът на ББЦ благодари на либералите и на Европейската народна партия, с които също са водени разговори.

#Николай Бареков #Бареков #ББЦ #„България без цензура“ #Европарламента #Европейските консерватори и реформисти в Европейския парламент

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Брюксел
Последно от Брюксел

Всички новини от Брюксел »