Бекъм снима документален филм в тропиците

Бекъм снима документален филм в тропиците
Бекъм сред тропиците на Амазония. Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Бившият футболист Дейвид Бекъм призна, че се страхува много повече от жаби, отколкото от змии. Признанието идва, след като прекара 12 дни в тропическите гори на Южна Америка. Заедно с трима близки приятели той снима документалния филм за BBC David Beckham Into The Unknown. В трейлър към лентата се вижда как Бекъм и компания си правят лагер „в средата на нищото“ и покрай тях пропълзява змия.

„По-уплашен бях от жабата, която видях преди това. Не съм фен на жабите. Тази беше ярко оранжева и ми казаха, че е опасна. Бях доста нервен“, споделя той. Междувременно стана ясно и какъв съвет му е дала Виктория, преди да се "гмурне" в джунглите на Бразилия.

„Никога не си сваляй шапката. Аз дори не мога да отида в държави с по-влажен климат заради косата ми. Така че внимавай какво ще направиш по въпроса“, казала Виктория.

За Бекъм обаче пътуването до джунглите на Амазония било шанс да се върне назад във времето и да се наслади на това да бъде „нормален“, без никой да знае кой всъщност е той.

Бразилски гид дори го попитал: „Какво работиш?“. Явно Дейвид се е зарадвал на този въпрос, имайки предвид, че както самият той призна, от 20 години не е ходил в парк без да бъде разпознат или преследван от фотографи. Местните, които охранявали Бекъм, дори не знаели какво е футбол и се наложило той да им обяснява.

Документалният филм с Дейвид започва другата седмица.

#Дейвид Бекъм #Бразилия #Южна Америка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"