Реформаторите искат служебен кабинет и избори

Реформаторите искат служебен кабинет и избори
„Ние сме за възможно най-бързо назначаване на служебен кабинет и провеждане на избори“, заяви говорителят на реформаторския блок Радан Кънев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Според реформаторите на България е нужно десноцентристко управление. „Ние сме за възможно най-бързо назначаване на служебен кабинет и провеждане на избори“, гласи позицията на Реформаторския блок.

„Нашият изборен успех и нашите разкрития са основната причина за падането на кабинета „Орешарски“, на което сме свидетели днес“, заяви на пресконференция в четвъртък Радан Кънев от Реформаторския блок. По думите му, искането на Местан за предсрочни избори е „опит на мафията да се препозиционира вдясно“.

„Няма никакво съмнение, че „България без цензура“ (ББЦ) е поредният продукт на мафията и опит тя да се позиционира директно във властта.

ДПС и ББЦ не могат да бъдат партньори не просто за нас, а за никой, който държи на приличието, почтеността и законността в политиката. Нашата политическа цел е ДПС и ББЦ да не бъдат никакви политически балансьори. Това зависи от нашия успех, а не от някой друг“, допълни Кънев.

#Радан Кънев #Лютви Местан #ББЦ #ДПС #Кънев #избори #правителство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници