Убиецът на Паоло остава в болница до петък

Убиецът на Паоло остава в болница до петък
Собственикът на джипа остава в болница до петък. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Шофьорът на джипа, убил 4-годишния Паоло в центъра на Стара Загора, остава в болница до петък, съобщи д-р Стефан Шишков, зам.-директор на здравното заведение.

"Поставена му е диагноза мозъчно сътресение", добави д-р Шишков. От направените изследвания не е диагностицирана друга повреда на централната нервна система. Назначена му е терапия с антибиотици, която ще приключи в петък, уточни още медикът.

Припомняме, че Георги Сапунджиев връхлетя с джипа си върху 4-годишния Паоло и го уби пред погледа на родителите му, на пешеходната зона в Стара Загора в понеделник. Шофьорът бе приет след това в болница с оплакване, че е бил бит.

Сапунджиев развива частен бизнес, притежава склад за строителни материали, занимава се също с търговия на горива, както и с продажбата на компютри.Семеен е, има две деца – момче и момиче. Живее със семейството си на 10 километра от Стара Загора – в прочутото с пелина си село Змейово.

Срещу Сапунджиев има образувано досъдебно производство за причиняване на смърт по непредпазливост. Максималното наказание е до 10 години лишаване от свобода.

#Паоло #Стара Загора #Георги Сапунджиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"