Забраниха реклама с Риана във Великобритания

Забраниха реклама с Риана във Великобритания
Рекламата на Рири е обидна за британците. Снимка: www.hawtcelebs.com
A A+ A++ A

Скандалната дива Риана определено знае как да предизвиква хората, особено пуританите. След като звездата се появи в прозрачна рокля на наградите Fashion Icon Award, ето че се завъртя нов скандал около певицата.

Агенцията за стандарти в рекламата във Великобритания решила новата провокативна рекламна кампания с участието на Риана да бъде забранена.

Става въпрос за снимката, на която барбадоската рекламира своя парфюм Rogue. От агенцията искали рекламата да не бъде показвана на обществени места, за да не може да бъде видяна от деца.

Постерът бил приет за „сексуална асоциация“ и по тази причина вече е забранен на Острова. На рекламата се вижда как Рири е заела провокативна поза срещу огромен парфюм. Музикалната звезда позира единствено по секси обувки на висок ток и бельо, покриващо интимните ѝ части.

Решението на агенцията било взето след жалба, според която рекламата била „унизителна и обидна“ за жените. От Parlux Fragrances, които изготвили кампанията, обясняват, че са уловили провокативната и секси личност, с която Риана е известна по целия свят.

#Риана #Великобритания

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"