ГЕРБ внася петия вот на недоверие в четвъртък

ГЕРБ внася петия вот на недоверие в четвъртък
„За съжаление, всеки ден стоене на това правителство генерира нови дългове, огромни при това, и непоправими щети впоследствие с администрацията на Брюксел за усвояването на еврофондовете“, заяви лидерът на ГЕРБ. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че партията му пише мотивите по вота на недоверие заради финансовата политика на правителството и ще го внесе в четвъртък.

Борисов посочи, че вотът на недоверие ще е „за това, за което предупреждаваме многократно, че са се подготвили да вземат още над 3 млрд. дълг“.

Вместо да си оправят събираемостта, да се преборят с контрабандата, тръгват по най-лесния начин да задължават следващите поколения с милиарди. Тотален провал“, коментира бившият премиер.

Това правителство единственото, което може да прави, е да изобличава Брюксел, че работи против България. Сутринта слушах Явор Куюмджиев – той вече открито говори срещу ЕС“, каза още той.

Според Борисов, ако кабинетът остане на власт, „нищо чудно и да предложат в един момент да напуснем“ Европейския съюз.

За съжаление, всеки ден стоене на това правителство генерира нови дългове, огромни при това, и непоправими щети впоследствие с администрацията на Брюксел за усвояването на еврофондовете“, заяви лидерът на ГЕРБ. 

#вот на недоверие #Бойко Борисов #ГЕРБ #правителство #финанси

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »